ΔΙΑΘΕΡΜΙΑ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (Tecar)

Η Διαθερμία Ραδιοσυχνοτήτων έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί βιολογικούς μηχανισμούς με θερμικό και υποθερμικό τρόπο. Είναι η μόνη κλινικά τεκμηριωμένη θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων που μπορεί να δράσει ακόμη και άθερμα (ο όρος είναι “υπο-θερμικά”, δηλαδή κάτω από το θερμικό κατώφλι), καθιστώντας την ιδανική για χρήση ακόμη και στην οξεία φάση. Η θεραπεία εφαρμόζεται σε οξύ, σε υποξύ στάδιο αλλά και σε ορισμένες χρόνιες παθολογίες με θετικά αποτελέσματα. Επίσης, συνοδεύεται από χειρισμούς με σκοπό την ταχύτερη επούλωση των ιστών, την μείωση του πόνου και την άμεση επανένταξη του ασθενή στην καθημερινότητα του.

Η συσκευή Winback Tecar Back3SE λειτουργεί σε ραδιοσυχνότητες της 300khz – 1000khz μεταφέροντας προς τους ιστούς με ειδικά ηλεκτρόδια,  CET capacitive που επιδρά σε μαλακούς ιστούς και RET Resistive για ιστούς όπου έχουν μεγαλύτερη ηλεκτρική αντίσταση (οστά, σύνδεσμοι.). Η θεραπεία με WINBACK προκαλεί στο κυτταρικό περιβάλλον ροή ιόντων με εξαιρετικά ταχείες ηλεκτρικές ταλαντώσεις που οδηγούν στη αύξηση της διαπερατότητας της κυτταρικής μεμβράνης. Έτσι, ευνοούνται οι ανταλλαγές ιόντων και κατ’ επέκταση η ταχύτερη επούλωση των ιστών.

Η δράση της ενέργειας του Winback παραμένει για 48 ώρες στον οργανισμό, ο πόνος μειώνεται άμεσα λόγω της διατάραξης της  εναλλαγής του σήματος πόνου και την απελευθέρωση ενδορφινών.

Προτιμησεις Απορρητου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookie μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.